top of page

GENESIS

GENESIS van Mesoestetic pharma groep is het eerste apparaat ter wereld met SmartDrivity technologie.  Pijnloze, niet-invasieve behandelingen zonder bijwerkingen. De resultaten zijn zichtbaar vanaf de eerste sessie!  

Rimpels?  Wallen?  Gevoelige huid?  Verslapte huid? 

GENESIS by Mesoestetic heeft de oplossing!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De gezichtsbehandelingen van GENESIS by mesoestetic:

Anti veroudering:  Gaat het verlies van collageen tegen.  Vermindert lijntjes.  Verhoogt de uitstraling en geeft de huid weer een gelijkmatige teint.

Liftend: heractiveert de vitale functies van de huid.  Bevordert de vitaliteit en elasticiteit van de huid. De huidcontouren worden weer zachter en gedefinieerd.  

Gevoelige huid/ anti- huidveroudering: Specifiek voor de gevoelige huid.  Voorkomt capillaire breuken.  Verbeterd het algemene uiterlijk van de huid. 

Gevoelige huid/ roodheid (couperose):  Voorkomt de vorming van roodheid en verstevigd de bloedvaten en de aderen.  Zorgt voor een gelijkmatige teint.  

Anti aging oogcontour:  Stimuleert de fibroblasten.  Verminderd rimpels.  Verminderd de wallen onder de ogen.  Egale teint.

Post-operatieve oogcontour: Verbetert capillaire permeabiliteit.  Vermindert overtollig vocht.  Stimuleert fibroblasten.  Verbetert de synthese van de bindweefsel componenten. 

Dubbele kin:  Verstevigend effect.  Drainerend effect op vastgehouden vocht en plaatselijk vet.  Gaat de verslapping van de huid tegen.  Beter gedefinieerde gezichtscontouren.

Resultaat na 1 sessie lifting

Genesis by mesoestetic

images.jpeg
images-1.jpeg
bottom of page