top of page

GELAATSVERZORGINGEN

Tijdens de gelaatsverzorgingen wordt gewerkt met de producten van
Sofri Energy Cosmetics en Mesoestetic Pharma Group
Sofri Energy Cosmetics heeft een holistische kijk op huidverbetering en haalt haar sterkte uit de kleuren en de kracht van edelstenen, we werken hier met kleurentherapie en kleurenenergie.  
Deze producten zijn natuurlijk en een deel van het gamma is vegan.  Wil je op een natuurlijke manier aan huidverbetering doen, dan zijn de Sofri gelaatsbehandelingen en producten iets voor jou. Behandelingen voor een moment van ontspanning en huidverzorging.
Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium op het gebied van dermocosmetica en esthetische geneeskunde. Uiteraard beschikt mesoestetic over de nodige medische ISO-normen.  Een bedrijf dat reeds 35 jaar ervaring heeft in het ontwikkelen van doeltreffende behandelingen en producten. 
Wil je graag doeltreffende anti-ageing behandelingen voor je huid, dan is de Genesis by mesoestetic behandeling wat jij zoekt. Blijvende resultaten vanaf de eerste behandeling.
Ik werk graag à la minute, zo kijk ik naar je huidbeeld en zie ik welke behandeling en welke producten nodig zijn voor je huid op het moment van je afspraak.
Zowel ontspanning, massage als huidverbetering zijn belangrijk.  Ik werk graag samen met jou een behandelplan op maat uit zodat je na een ontspannende behandeling bij mij in het salon ook thuis verder aan huidverbetering kan doen.
bottom of page